Innovatieonderzoek.nl

Ga vreemd!

Door: Stijn Driessen | 28-07-2010 09:30
home | 6318 x gelezen | 0 reacties>

Inmiddels is de viral al weer een week uit, en we hebben er vele leuke reacties op teruggekregen. Vandaar dan ook een post op innovatieonderzoek.nl.

De Viral
De viral is in eigen huis ontwikkeld en de bedoeling is om het boek te promoten en hiermee natuurlijk de verkoop. Inmiddels zijn er alweer meer dan 500 exemplaren bij A.W. Bruna weg, mede dankzij de viral.

Promotie van de viral
Zelf hebben we de viral gestuurd aan een aantal vrienden en we hebben het zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt om andere mensen deze viral weer verder te laten verspreiden. Verder is over de viral geblogd op o.a. Molblog en Ikki

Innovatie?
Het boek gaat natuurlijk zelf over innovatie, en zoals een leuke recensie op Bol.com dit aangeeft: 

"Rob Adams schrijft in eenvoudige bewoordingen over innovatie, hoe gemakkelijk er iedereen over roept, hoe eenvoudig het is en hoe slecht het wordt uitgevoerd. Vervolgens laat hij ook zien hoe het wel kan, zonder allerlei theoretische benaderingen, maar gewoon praktisch bruikbare tips." - Marcel H.

Daarnaast is dit één van de eerste virals die bestemd is voor boekpromoties. Als jij er nog meer weet, laat ze dan graag achter onder via de reacties.

De viral zelf:

Reacties:

Nog geen reacties

Schrijf de eerste reactie:

Het is op dit moment niet mogelijk om te reageren