Innovatieonderzoek.nl

Sinterklaas overzee

Door: Stijn Driessen | 01-12-2010 08:30
implementatie | 8962 x gelezen | 0 reacties>

Dat Sinterklaas met de stoomboot uit Spanje naar Nederland elk jaar komt is wel duidelijk. Nieuw is echter dat hij morgen ook uitbreidt naar Engeland.

De goedheiligman zal op 2 december aankomen in Londen om daar de mensen te verblijden met zijn entree. Hij zal in Londen een HEMA openen in het Britse filiaal van communicatiebureau KesselsKramer (in Engeland bekend als KK Outlet). 

Ondanks dat de HEMA geen winkels heeft in Engeland zal er een tijdelijke winkel geopend worden van 3 tot en met 22 december. In deze HEMA winkel zal alles verkocht worden wat betrekking heeft tot Sinterklaas: van marsepein tot aan de feestdecoraties. Voor de nieuwsgierige Engelsman bestaat er ook de mogelijkheid om de schoen te zetten die zeker gevuld zal worden met een cadeautje. De intocht van Sinterklaas zal eindigen op een basisschool waar ook alle kinderen een cadeautje mogen verwachten van de goedheiligman.

De actie is bedoeld als ludieke stunt. De HEMA wil graag verrassen en dingen anders doen dan anderen. Hieronder staat de flyer afgebeeld die wordt ingezet om de Londenaren erop te attenderen:

sint

Reacties:

Nog geen reacties

Schrijf de eerste reactie:

Het is op dit moment niet mogelijk om te reageren