Innovatieonderzoek.nl

Ga vreemd met dit E-book

Door: Stijn Driessen | 08-02-2011 15:20
home | 7519 x gelezen | 0 reacties>

Het langverwachte E-book van Rob Adams is vandaag te downloaden. In het E-book wordt duidelijk wat het nut van vreemdgaan is en hoe bedrijven op deze wijze branchvreemd zichzelf kunnen onderscheiden.

Ga Vreemd!
Ga Vreemd! is het laatste boek van Rob Adams dat alweer 19 dagen in de top 50 op Managementboek staat. Het boek benadrukt de noodzaak voor bedrijven om zich te onderscheiden van haar concurrentie om te blijven groeien. Ook in het E-book wordt deze noodzaak benadrukt.

Het boek geeft praktische inzichten hoe organisaties al meteen aan branchevreemde ideeën kunnen komen om zich te onderscheiden. Immers je concurrentie alsmaar imiteren levert geen onderscheid op, en om het wiel opnieuw uit te vinden is zonde van je tijd. Door te branchmarken kun je juist eenvoudig op goede ideeën komen die niet nieuw zijn voor de wereld, maar wel voor je branche. En hierdoor kun je toch werken aan je onderscheidend vermogen.

Actie
Het E-book is nu gratis te downloaden en het boek is nu te koop met maar liefst 17% korting. Deze actie loopt nog tot en met 28 februari, dus bestel nu het boek voor maar liefst 25 EUR. 

Reacties:

Nog geen reacties

Schrijf de eerste reactie:

Het is op dit moment niet mogelijk om te reageren